Szemüvegkeretek

Széles választékunknak és állandó akcióinknak köszönhetően Ön is megtalálhatja a megfelelő, személyre szabott, elérhető árú és divatos szemüvegkeretet.

Ön tudja, milyen szemüveg illik az arcformájához?

A szemüveg öltöztet, ha jól választunk. Találja meg az Önnek legelőnyösebb keretet, méghozzá az arcformája alapján!

A kerek arc ugyanolyan széles, mint magas, és az áll íve gömbölyű. Ehhez az arcformához a szögletes szemüvegkeretek előnyösek, a kerek fazonok azonban előnytelenül hatnak.
Az állban csúcsos, széles homlokrészű és lefelé keskenyedő arcot szív alakúnak nevezzük. Ezt az arcformát a mélyen ülő üveg hangsúlyozza ki, mely nem ér teljesen a szemöldökig, alsó széle azonban erősebben dominál. Ehhez az arcformához előnyösek még a kerek vagy ovális szemüvegkeretek, azonban a kis, szögletes megoldások nem a legszerencsésebbek.
A négyszögletes arcot széltében-hosszában arányos, de erős, szögletes állkapocs jellemez. Ehhez az arcformához a kerek és ovális szemüvegkeretek a legmegfelelőbbek, a szögletes, kis szemüveget azonban jobb elfelejteni.
Az ovális arc legszélesebb része az arccsont, az arc íve pedig enyhén csökken az áll felé. Ők a legszerencsésebben, hiszen ilyen arcformához szinte minden szemüvegkeret jól illik!
További segítségért forduljon hozzánk bizalommal!

optika budapest

A szemüvegkeret és a színek

szemüvegkeretMa már egyre elterjedtebbek a színes szemüvegkeretek, amik lehetőséget adnak arra, hogy mindenki megtalálja azt a típust, ami a legjobban illik a hajszínéhez vagy éppen a bőre tónusához.

A szemüvegkeret kiválasztásánál fontos, hogy ne csak az arcformát vegyük figyelembe, még akkor sem, ha az az elsődleges szempont. Miután megtaláltuk azt a keretformát, ami a legjobban illik hozzánk, szükséges lépés, hogy a színeket is górcső alá vegyük. A fiatalabb korosztály bátran nyúlhat az erőteljesebb színekhez, hiszen a szemüvegek nem csak a látást korrigálják, hanem kiegészítőként is funkcionálnak, míg idősebbek számára főként a vékonyabb keretek és haloványabb színek ajánlottak. Mindemellett ha meleg tónusú a bőr, akkor bátran választhatunk aranyszínű keretet, ha pedig hideg tónusaink vannak, akkor az ezüstös megoldások bizonyulnak elsősorban helyesnek.

Amennyiben nem biztos benne, hogy milyen keretet válasszon, kérjen bátran segítséget optikánk kollégáitól, hiszen mi törekszünk arra, hogy megtaláljuk Önnek a tökéletes szemüvegkeretet!

Szemüvegkeret trendek

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különleges fazonú és színű szemüvegkeretek, idén is sok egyedi kivitel hódít.

Folytatódnak a már jól bevált új és régi stílusjegyek ötvözetei, így optikánkban is a modern és hagyományos szemüvegkeretek széles kínálatából választhatnak vendégeink. Megtalálható a 2018-as trendek között a retró stílustól egészen az extravagáns szemüvegkeretekig számos különféle szín és stílus. A szemüvegkeret formák közül idén nagy népszerűségnek örvendenek az éles sarokkal rendelkező macskaszem formájú keretek, illetve a kerek forma mellett továbbra is nagy divat a nagykeretes szemüveg. Ma már az a trendi, ha minél nagyobb, minél extrémebb formájú és minél meghökkentőbb egy szemüveg.

Azonban az arcformánkról se feledkezzünk meg, hiszen az a szemüveg fog legjobban mutatni rajtunk, amelyik illik személyiségünkhöz és arcunkhoz is.

Tekintse meg kínálatunkat, és legyen Ön is divatos szemüvegkereteink egyikével! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Share Button

Follow by Email